×

Wat is Swingnight?

Info

Swingnight is hét bekende 80's, 90's, 00's... dansfeest voor 21+  in Gelderland en Overijssel. Al bijna 25 jaar organiseren wij op zaterdagavond op verschillende locaties in de regio de Swingnight. De beste Dance-Classics uit de 80's, 90's, 00's... worden gedraaid door een aantal vaste Swingnight-Dj's. Met hun jarenlange ervaring weten onze Dj's precies wat ze moeten draaien zodat jij urenlang op de dansvloer kunt staan! Op de Swingnight draaien we vooral, maar zeker niet alleen, de beste Dance-Classics; ook de leukste hits van nu komen voorbij! Beleef het oude Disco - gevoel, maar dan in een nieuw jasje!

Op de Swingnight komen zowel vriendengroepen, singles, stelletjes, mensen die komen om te dansen of juist hun vrijgezellenfeest hier komen vieren. Kleine bedrijven gebruiken dit dansfeest ook wel als leuke afsluiter van hun teamuitje of personeelsfeest. De samenstelling van bezoekers is heel divers en dat maakt de Swingnight tot een succesformule die al bijna 25 jaar bestaat.

Heb je een verzoekje? Vraag dit (het liefst aan het begin van de avond) aan bij de DJ en hij kijkt of dit gedraaid gaat worden maar meestal zal dat mogelijk zijn! 

Mocht je nog vragen of opmerkingen hebben dan kun je altijd mailen naar info@swingnight.nl

 

 

Coming up!

Swingnight 14-9-2024 Boode Bathmen

 Za. 14 sep.   21:30 uur

Swingnight 28-9-2024 De Ogtent Duiven

 Za. 28 sep.   21:00 uur

25 jaar Swingnight Jubileum-editie Boode Bathmen

 Za. 26 okt.   21:30 uur

Bekijk de volledige agenda
Privacycentrum | Copyright by Swingnight - Tersteeg Entertainment